Zaterdagavond: classicsparty
 

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Wat tijdens de druivenfeesten van Overijse op maandagavond was, wordt op het Hoeilaartse druivenfestival op zaterdagavond nog eens overgedaan. De tent in het Nerodorp wordt een heuse retro-tent.

Wellicht kent u de volgende titels wel: "Summer of 69", "Boys donít cry", " Total eclipse of the heart", "Holliday", "Le freak", "Fame" ..... Het zijn maar een aantal van de hits die op zaterdag door de speakers klonken. Het concept Ď70-Ď80-í90 party lokt volk. Dat hebben we ook nu weer kunnen zien. Een bijna bomvolle tent zorgde voor de typische sfeer, al ontbrak hier wel de lichtgevende dansvloer waar we in Overijse wel konden op dansen. De dj van dienst werd uit discotheek "The reflex" gehaald. Dj Bart haalde zijn beste plaatjes (waaronder zelfs nog 45-toeren vinyl schijfjes) tevoorschijn. Gelukkig vond hij dat de muziek op de eerste plaats kwam en hoorden we hem niet zoveel als Peter van Wijck in Overijse.

Niet alleen jeugdig vol in de tent maar ook al wat wat oudere mensen en dat heeft natuurlijk te maken met de muziekkeuze.

Het mag gezegd, beide avonden in de tent zijn geslaagd maar dat zal zeker niet aan het weer gelegen hebben .....

Voor het fotoalbum, Klik hier

Tekst & Foto's : Philip Maes

 

Voor reklame op deze site, bel 02/657.59.58
© 2000 - ZoniŽn Internet - info@zonien.be