Scouts winnen lichtstoet
 

Stipt om 19 uur trok de publiciteitsstoet door de straten van Hoeilaart. Op datzelfde ogenblik werd er hectisch gewerkt om de lichtstoet zelf samengesteld te krijgen. Niemand van de deelnemers had nog een volgnummer (hoe dat kwam weten we zelf ook niet) en dus was het puzzelen om de stoet vlot samen te krijgen. Ondanks dat kon de stoet om 20.30 uur van start gaan.

De motoclub opende, kwestie van het parcours volledig vrij te maken en wat volgde was een mooie combinatie van hard werk en mooi licht. Aan sommige wagens was duidelijk te zien dat er dagen en zelfs weken aan gewerkt was.

Het is nu niet aan ons om te gaan zeggen wie zou moeten winnen maar als we de uitslag bekijken dan stellen we toch de vraag wie er in godsnaam in die jury zit. Niet dat de winnende wagen niet goed was maar toch Ö. Oordeel zelf en bekijk de volledige uitslag. U ziet zowel de officiŽle uitslag als die van de middenstand van Hoeilaart. Beide uitslagen werden gegeven in de Eekhoorn. U krijgt uiteraard van dit gebeuren een uitgebreide fotoreportage.

Rangschikking officiŽle Jury.

1. Scouts 336 punten
2. Sint-Clemensschool 326 punten
3. Chiro 319,5 punten
4. De Promillekes 304,5 punten
5. ít Genootschap 278 punten
6. ZoniŽn Internet 270,5 punten
7. Tros 264 punten
8. Vriendenkring 262 punten
9. Jeugdkring Huldenberg 240 punten
10. Zaalvoetbal ít Steentje 223 punten
11. Landelijke Gilde Ottenburg 220 punten
12. Verenigde Kleinveefokkers 200 punten

De winnende wagen : Scouts Hoeilaart

Prijs per categorie

  • Animatie : Scouts

  • Kleding : Sint-Clemens

  • Muzikale omlijsting : Scouts

  • Licht : Chiro

  • Sfeer : Scouts

  • Thema-uitwerking : Chiro

Ook de middenstand van Hoeilaart reikte naar jaarlijkse traditie haar eigen prijzen uit. Zij waren het niet eens met de jury en kozen de Chiro als winnende groep. Sint Clemens werd hier tweede, de Scouts derde.

Voor een uitgebreid fotoalbum, klik hier

 

Voor reklame op deze site, bel 02/657.59.58
© 2000 - ZoniŽn Internet - info@zonien.be