Tempo Overijse geen probleem met Union
Tempo Overijse heeft donderdagavond een oefenpartij tegen Union gewonnen met 2-1. Het ging om een oefenpartij in het kader van de druivenfeesten. Voor deze gelegenheid werd ook de benedenverdieping van de nieuwe kantine in gebruik genomen.

Tempo Overijse had het niet moeilijk met deze derde nationaler. Al vrij vroeg kwam de ploeg van Marc Decremer op voorsprong via een prachtig doelpunt van Robbie Vercarre. Overijse controleerde de partij en kon af en toe een paar prachtige kansen afdwingen. Toch bleef het bij 1-0. Halfweg de eerste helft diende Union met 10 man verder te gaan nadat Steve Dumon zwaar onderuit werd gehaald.

In de tweede helft bleef Overijse heer en meester. Keeper Mayné diende wel één keer in te grijpen nadat een vrije trap in de winkelhaak dreigde te verdwijnen. Tempo antwoordde met een prachtige actie van Moukrim Nouredine vanop links. In het centrum wachtte Robbie Vercarre, die z’n tweede goal van de avond binnenschoof. Union had maar weinig antwoord en dreigde nauwelijks. Een onoplettendheid in de Overijsese verdediging bezorgde Union wel een tegentreffer.

Een geslaagde oefenpartij voor Tempo Overijse dat helemaal klaar blijkt te zijn voor de nieuwe competitie.

Eindstand : Tempo Overijse - Union 2-1

Tekst : Hans Deveuster